PUBLIC SAUNA ON THE LAKE Budapest

H3T architekti (CZ)
Public Sauna “Hu”
www.h3t.cz
Budapest-Délégyháza

For Delegyhaza we propose a public sauna, placed on the bank of a lake or floating on the lake surface connected by a little bridge. We intend to create a place for psychological and physical rest; a place where local residents and visitors can meet; a place where in winter, when ice covers the lake, and in summer when muscles need to be relaxed after sport, you can come to rest your body and mind. We use simple materials, mainly wood while maintaining all necessary comfort for users. Cooling down will take place in the lake, the resting area will be part of the construction, and fuel will be brought by guests.

A Szauna a tavon projekt egy ideiglenes szauna építésével hoz létre új közösségi teret és egy közös tulajdonú és fenntartású tárgyat Délegyházán.
Egy nyilvános szauna építését javasoljuk Délegyházára, az egyik tó partjára vagy felszínén úsztatva. A pszichológiai és testi pihenésnek kívánunk helyet teremteni; egy olyan helyet, ahol a helyiek és az ide látogatók találkozhatnak; ahol télen, amikor jég fedi a tavat, és nyáron, amikor a mozgás után az izmok pihenésre vágynak, nyugalmat találhat az ide jövők teste és lelke. Egyszerű anyagokat, leginkább fát használunk, amivel a használók komfortját megteremtjük. A tó vize lehűt, a pihenő az építmény része lesz, a fűtőanyagot a vendégek hozzák.


EVENTS


February 16: official sauna opening and celebration

November 2-4
: realization of the sauna in Délégyháza

September 24-30: CULBURB will first be presented in Budapest during the PLACCC festival , the sauna will then be moved to Délégyháza.

 
 
 © 2012 Centre for Central European Architecture (CCEA)  /  created by nextWEB